test

Pomoć za starije i nemoćne osobe

Hrvatska volontira 2021

Kršćanska humanitarna udruga Putevi milosti

Osijek

Krešo Žarković

+385915636436

udruga.putevimilosti@gmail.com

Bračka 140a Osijek

Volonteri će raditi slijedeće poslove: obilazak starijih i nemoćnih osoba, pomoć u pospremanju, pripremanju obroka, odlazak u trgovinu, ljekarnu, pratnja pri odlasku liječniku, razgovor i druženje s starijim osobama.

Problem koji udruga prepoznaje da su starije osobe često same, napuštene, te se o njima često nema tko brinuti, zbog svoje poodmakle dobi i bolesti nisu u stanju obavljati svakodnevne aktivnosti ili su im one u većoj mjeri otežane. Udruga u svojoj evidenciji ima takve osobe, a planiramo priključiti i neke nove. Volonteri će u svom  obilaziti obitelji ili pojedince i pomagati im u njihovim potrebama. 

Broj volontera : 10

Početak volontiranja: 29.09.2021. 08:00

Kraj volontiranja : 02.10.2021. 18:00

Vrijeme volontiranja : 10 - 12

Ukupno sati: 60.00

Otvoreno za volontiranje: Provodimo aktivnost za pomoć starijim i nemoćnih osoba, pomoć u pospremanju, pripremanju obroka, odlazak u trgovinu, ljekarnu, pratnja pri odlasku liječniku, razgovor i druženje s starijim osobama. Problem koji udruga prepoznaje da su starije osobe često same, napuštene, te se o njima često nema tko brinuti, zbog svoje poodmakle dobi i bolesti nisu u stanju obavljati svakodnevne aktivnosti ili su im one u većoj mjeri otežane. Tražimo volontere će u svom obilaziti obitelji ili pojedince i pomagati im u njihovim potrebama.