test

Opremanje dječjih soba na Baniji

Hrvatska volontira 2021

Mali zmaj

Zagreb

Martina Leopold

091 567 0618

malizmaj.hr@gmail.com

Našička 3

Do sada je Mali zmaj opremio i namjestio dječje sobe za oko 90 djece s područja pogođenog potresom. Iduću etapu ovog projekta planiramo provesti u sklopu "Hrvatska volontira". U planu je opremanje 18 dječjih soba u obiteljskim kućama koje se obnavljaju i u kontejnerskim naseljima. Akcija će se provoditi u ekipama po minimalno 3 osobe i u svakoj ekipi je vozač kombija ili manjeg dostavnog vozila i još dvije osobe koje će pomoći sa sklapanjem dostavljenog namještaja ukoliko je to potrebno. Bitno je da svaka ekipa nosi sa sobom osnovni alat. Ako obitelji ne trebaju pomoć pri sastavljanju, zadatak je samo dostaviti i istovariti sve potrebno. Naša procijena je da će biti potrebno 6 ekipa po 3 osobe i da će svaka ekipa dobiti 3 adrese (dvije za dostavu + jednu adresu za dostavu i sastavljanje namještaja). Preduvjeti koji se traže: spremnost na fizičku aktivnost, iskustvo u sastavljanju namještaja ili bas snalažljivost u praćenju uputa, osnovni alat
Dobrodošli su i vozači kombija te posebno pozivamo one koji imaju svoj kombi ili manje dostavno vozilo da se uključe i pomognu sa prijevozom.

Broj volontera : 24

Početak volontiranja: 29.09.2021. 10:00

Kraj volontiranja : 02.10.2021. 19:00

Vrijeme volontiranja : po dogovoru

Ukupno sati: 200.00

Otvoreno za volontiranje: Pozivamo sve koji se žele volonterski uključiti u opremanje i namještanje dječjih soba na Baniji. Molimo da se prijave osobe koje su spremne na fizičku aktivnost (utovar i istovar manjeg namještaja, sastavljanje namještaja, korištenje alata), vozače koji bi vozili kombije ili dostavna vozila, osobe koje imaju svoje vozilo i osobe koje bi pomogle u pripremi aktivnosti u Zagrebu, dan ranije.