WhatsApp

Pomoć u učenju

Hrvatska volontira 2021

Inkluzivna kuća Zvono

Belišće

Ivančica Bulut

0919897483

ivancica.bulut@gmail.com

Petra Zrinskog 23, 31 551 Belišće

Lokalni volonterski centar Zvono i ove školske godine nastavlja s besplatnom pomoći u učenju za učenike osnovnih škola. Pomoć u učenju pokazala se izuzetno važnom u razdoblju pandemije, za vrijeme online nastave. Tijekom manifestacije Hrvatska volontira svi zainteresirani volonteri mogu nam pomoći i uključiti se u rad s učenicima, pisati zadaće, pripremati se za provjere znanja, učiti i ponavljati gradivo.

Volonteri će s korisnicima aktivnosti Pomoć u učenju odraditi instrukcije iz različitih predmeta ovisno o potrebama učenika. Svaki volonter imat će svog učenika s kojom će raditi ovisno o individualnim potrebama za određenim predmetom. Ukupno će se odraditi 20 volonterskih sati.

Pomoć u učenju provodi se u sklopu programa Zvono inclusive koji financira Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

Broj volontera : 6

Početak volontiranja: 29.09.2021. 08:00

Kraj volontiranja : 01.10.2021. 12:00

Vrijeme volontiranja : 8-12

Ukupno sati: 12.00

Otvoreno za volontiranje: Pozivamo sve zainteresirane volontere da se prijave za volontiranje u programu pružanja besplatne pomoći u učenju za djecu osnovne škole. Osigurani su materijali za rad, podrška tijekom volonterskog angažmana i stjedanje novih znanja i iskustava.