Slika1.jpg

Volonterska akcija "crtaj(AJMO) za njih"

Hrvatska volontira 2017

Centar za mladež Zaprešić

Zaprešić

Anamarija Juroš

0917328744

anamarija.juros@gmail.com

Matije Gupca 4 Zaprešić

U sklopu Dana otvorenih vrata udruga i manifestacije "Hrvatska volontira" Centar za mladež Zaprešić organizirao je volontersku akcija "crtaj(AJMO) za njih" u suradnji sa Studentskim zborom Veleučilišta Baltazar i školskim volonterskim klubom OŠ Antuna Augustinčića. Akcija je bila usmjerena na štićenike Dječjeg doma Laduč, a njezin cilj se odnosio na druženje i kvalitetno provođenje slobodnog vremena s djecom korisnicima te prikupljanje potrebnih novčanih sredstva i donacija za dom. U volontersku akciju nismo uspjeli uključitzi volontere iz poslovnog sektora.

Volontersku akciju nažalost nismo realizirali u potpunosti. Vrijeme provedbe manifestacije poklapalo se s vremenom lokalnih izbora te drugih obveza Dječjeg doma Laduč što nam je onemogućilo realiziranje aktivnosti aukcije likovnih radova i crteža te druženje sa štićenicima. Volontersku akciju ćemo u potpunosti realizirati na početku nove školske godine.

U aktivnostima crtanja i izrade likovnih radova sudjelovalo je 50 učenika i učenica uključenih u školski volonterski klub OŠ Antuna Augustinčića te su akciji doprinijeli sa 75 volonterskih sati. 

Dio aktivnosti volonterske akcije popratili su lokalni mediji, TV Zapad i Z Fm: https://www.youtube.com/watch?v=oCDbnXRbAvs&feature=youtu.be

Broj volontera : 50

Početak volontiranja: 25.05.2017. 12:00

Kraj volontiranja : 26.05.2017. 18:00

Vrijeme volontiranja : 12.00-18.00

Ukupno sati: 75.00

Otvoreno za volontiranje: Kreativan si? Želiš steći nove prijatelje? Samo se družiti i uživati? Imamo pravu ponudu za tebe! Prijavi se za sudjelovanje u volonterskoj akciji "crtaj(AJMO) za njih" koju zajednički organiziraju Centar za mladež Zaprešić i studenti Veleučilišta Baltazar s ciljem provođenja kvalitetnog slobodnog vremena s djecom štićenicima Dječjeg doma Laduč. Javi se, svi čekamo upravo na tebe! :) Više o svemu saznaj putem kontaktiranja Centra za mladež Zaprešić - mail: anamarija.juros@gmail.com