Udruga mladih Varaždinski Underground Klub VUK

Udruga mladih Varaždinski Underground Klub VUK, udruga

Petra Preradovića 4 42 000 Varaždin

Bela Bračko Milešević

0989035286

fejsbuk_cover_epiceentar_konacno_640x360.png EpiCentar
25.05.2019. 10:00
Varaždin

Udruga mladih V.U.K potaknuta sloganom ovogodišnje akcije Hrvatska volontira želi pokazati kakvu zajednicu želimo u Varaždinu. Voditeljice projekta Mladi bude Varaždin u subotu, 25.5 uz pomoć volontera organizirat će cjelodnevni program (od 10-18 h) u dvorištu Centra za mlade (Preradovićeva 4, Varaždin) pod nazivom EpiCentar. Kao pripremu za događaj u petak,24.5, provodimo volontersku akciju pod nazivom Kad se male ruke slože kojom želimo obaviti pripremu za naredni dan, međusobno se upoznati i pokazati svoje vještine ukrašavanja (od 15-18h).

Događaj EpiCentar biti će edukativno-zabavnog karaktera i sastojati će se od više segmenata: 

Trampa - buvljak bez novca; 
Zdravo buđenje - yoga, pravilno disanje, izrada smoothie-ja;
Akustični džem session - prilika za iskazivanje muzičkih potencijala;
Stvaramo (zajednicu u kojoj želimo živjeti) - umjetnička ekspresija vlastitog mišljenja, izrada analognog komunikacijskog kanala između građana i Udruge V.U.K (drvene kutije za prijedloge građana)
Najtecanje u društvenim igrama;
Kviz - Ja sem Varaždinec - provjera znanja o Varaždinu. 

Glavni cilj ovog događaja je probuditi svijest građana o temama ekologije, održivog razvoja i zdravog načina života, te ih navesti da kroz umjetnički zričaj kritički promisle o zajednici kakvu žele. Želimo izraditi drvenu kutiju koja bi služila kao analogni komunikacijski kanal građana i Udruge V.U.K zato da bude dostupna baš svima (da se ne treba koristiti tehnologija kao posrednik u prenošenju poruke). Tako ćemo otvoriti direktnu komunikaciju s građanima i pokazati da smo zajedno spremni napraviti pozitivnu promjenu u svojoj zajednici. Pozivamo sve zaiteresirane da nam se pridruže i sviraju, pjevaju, crtaju, natječu se, uče, plešu, stvaraju...i ono najvažnije - dobro se zabave i s nama podijele svoja iskustva i sugestije! :)