Izvještaj s manifestacije Hrvatska volontira 2021.

Hrvatska volontira 2021. okupila je više od 130 organizatora volontiranja koji su u preko 70 gradova uključili nekoliko tisuća građana - volontera i proveli 180 društveno korisnih volonterskih aktivnosti u zajednici.

Izvještaj s manifestacije Hrvatska volontira 2020.

Nacionalna kampanja Hrvatska volontira odvija se u Hrvatskoj desetu godinu za redom. Kampanja je održana od 23. do 26. rujna te je okupila 114 organizatora volontiranja koji su u 68 gradova i općina proveli 166 volonterskih aktivnosti kako bi svojim doprinosom potakli izgradnju sretnije i bolje zajednice. Ukupno 2.202 volontera poklonilo je 10.241,5 volonterskih sati svojim zajednicama.

Izvještaj o manifestaciji Hrvatska volontira 2019.

“Hrvatska volontira” 2019. okupila je 157 organizatora volontiranja, koji su u 66 gradova i općina proveli 227 volonterskih aktivnosti kako bi svojim doprinosom potaknuli izgradnju sretnije i bolje zajednice. Ukupno 3.747 volontera uložilo je 14.510 volonterskih sati za izgradnju zajednice koja može i želi više.

Hrvatska volontira 2019. – prijavljeno preko 220 volonterskih aktivnosti!

U srijedu, 22. svibnja počinje manifestacija koja će i ove godine okupiti brojne pojedince i organizacije, a sve u cilju promocije i razvoja volonterstva u Hrvatskoj. Do sada je prijavljeno preko 220 volonterskih aktivnosti u Hrvatskoj. Hrvatski centar za razvoj volonterstva organizira manifestaciju Hrvatska volontira kojoj je cilj potaknuti što veći broj građana, organizacija i institucija iz cijele Hrvatske na volontiranje u različitim društveno korisnim aktivnostima.

Distribucija promotivnog materijala manifestacije "Hrvatska volontira" 2019.

Promotivni materijali manifestacije "Hrvatska volontira" 2019. dostupni su za preuzimanje u uredima regionalnih i lokalnih volonterskih centara svakim radnim danom od 9 do 16 sati, i/ili u direktnom dogovoru s njima.

Hrvatska volontira 2019. - poziv na uključivanje u manifestaciju

Podsjećamo sve organizatore volontiranja da prijave svoje aktivnosti jednostavnim korakom na "Prijava organizatora", a onima koju već jesu hvala na odazivu i povjerenju koje ste nam ukazali postavši dio naše velike manifestacije. Prilikom prijave ne zaboravite sliku i opis, te obratite pažnju na datume. Veselimo se početku i zajedničkom uspjehu ovogodišnje manifestacije!

Hrvatska se uspješno zavolontirala!

Hrvatska se uspješno zavolontirala i ove godine, i nadmašila sve prošlogodišnje brojke! Još smo jednom pokazali da zajedno zaista jesmo veći i snažniji. Uskoro slijedi i detaljni izvještaj svih provedenih aktivnosti.

Hrvatska volontira 2017. – prijavljeno preko 280 volonterskih aktivnosti!

U ponedjeljak, 22. svibnja počinje manifestacija koja će i ove godine okupiti brojne pojedince i organizacije, a sve u cilju promocije i razvoja volonterstva u Hrvatskoj. Do sada je prijavljeno preko 280 volonterskih aktivnosti u preko 55 gradova u Hrvatskoj. Hrvatska mreža volonterskih centara organizira manifestaciju Hrvatska volontira kojoj je cilj potaknuti što veći broj građana, organizacija i institucija iz cijele Hrvatske na volontiranje u različitim društveno korisnim aktivnostima.

Poziv na sudjelovanje u manifestaciji Hrvatska volontira 2017.

Hrvatska volontira ove će se godine održati od 22. do 27. svibnja 2017., a ovim putem pozivamo sve organizatore volontiranja da i ove godine organiziraju volonterske aktivnosti u koje mogu uključiti što veći broj građana, a koje će „krojiti po mjeri“ zajednica u kojima djeluju.

Izvještaj o manifestaciji Hrvatska volontira 2016.

Hrvatska volontira 2016. okupila je 171 organizatora volontiranja, koji su u 60 gradovaproveli 275 volonterskih aktivnosti kako bi svojim doprinosom potakli izgradnju sretnije i bolje zajednice. Ukupno 3.699 volontera uložilo je 18.250 volonterskih satiza izgradnju zajednice koja može i želi više.

Izvještaj o provedenim aktivnostima u 2016. godini

Molimo organizatore volontiranja da najkasnije do 27. svibnja 2016. godine ispune IZVJEŠTAJNI OBRAZAC s pripadajućom FOTOGRAFIJOM kako bismo dobili točne informacije o provedenim aktivnostima i pripremili sveobuhvatan izvještaja o manifestaciji "Hrvatska volontira 2016".

Hrvatska se zavolontirala – građani prepoznali svoju snagu i pokrenuli zajednicu

„Hrvatska volontira 2016.“ okupila je oko 190 organizatora volontiranja koji su u preko 60 gradova proveli više od 300 volonterskih aktivnosti kako bi istaknuli potencijal za društveni razvoj koji se oslobađa volontiranjem kada se povežu ljudi i organizacije iz civilnog, javnog i poslovnog sektora.

Hrvatska volontira 2016. - volontiranjem do pozitivnih promjena u zajednici!

U prva dva dana manifestacije provedeno je više od 130 volonterskih aktivnosti u cijeloj Hrvatskoj, a sve s ciljem promoviranja vrijednosti volontiranja. Od ponedjeljka, 16. svibnja, građani se u sklopu manifestacije „Hrvatska volontira“ uključuju u mnogobrojne aktivnosti poput uređenja prostorija i okoliša organizacija te sudjelovanja u raznim edukativnim i kreativnim radionicama, dok organizatori volontiranja, u duhu teme ovogodišnje manifestacije, u aktivnosti uključuju volontere iz poslovnog sektora.

Hrvatska volontira 2016. – prijavljeno preko 260 volonterskih aktivnosti

Ove godine, manifestacija će se održati od 16. do 21. svibnja u 60-ak hrvatskih gradova, dok će mnogobrojni volonteri sudjelovati u različitim volonterskim aktivnostima kako bi svojim doprinosom potaknuli izgradnju sretnije i bolje zajednice. Šesta po redu Hrvatska volontira do sada je okupila 160 organizatora volontiranja koji su osmislili i prijavili preko 260 volonterskih aktivnosti. Prepoznaj svoju snagu. Pokreni svoju zajednicu. Uključi svoju tvrtku. Zavolontiraj se!

Distribucija promotivnog materijala manifestacije "Hrvatska volontira" 2016.

Promotivni materijali manifestacije "Hrvatska volontira" 2016. dostupni su za preuzimanje u uredima regionalnih i lokalnih volonterskih centara svakim radnim danom od 9 do 16 sati, i/ili u direktnom dogovoru s njima.

Poziv na sudjelovanje u manifestaciji „Hrvatska volontira“ 2016.

Hrvatska mreža volonterskih centara organizira manifestaciju „Hrvatska volontira“ kojom nastoji potaknuti što veći broj građana i organizacija iz cijele Hrvatske na volontiranje u različitim društveno korisnim aktivnostima i time promovirati vrijednost volontiranja kao građansku vrlinu i naviku srca! Manifestacija će se održati od 16.-21. svibnja, a u volonterske aktivnosti uključit će se i poslovni sektor.

Hrvatska volontira 2015. - produžen rok za prijavu aktivnosti

Pozivamo organizatore volontiranja da nam se pridruže u ovogodišnjoj manifestaciji Hrvatska volontira 2015.; prijave volonterske aktivnosti koje će provoditi u razdoblju od 18.- 23. svibnja, uključe volontere u rad svoje organizacije i pomognu nam u izgradnji bolje i humanije zajednice. Rok za prijavu volonterskih aktivnosti za manifestaciju produžili smo na ponedjeljak, 11. svibnja 2015.

Dobro je za tebe, dobro je za druge. VOLONTIRAJ!

Hrvatska Volontira ove će se godine održati od 18. do 23. svibnja 2015. u sklopu projekta "Prema punim potencijalima – Volontiranje osnažuje ljude i zajednice", a uključit će veliki broj pojedinaca, organizacija civilnog društva, institucija i tvrtki koje će kroz različite javne akcije u svojim zajednicama promovirati volontiranje.